Mikkel (Fotograf Alex Høgh Andersen).jpg
Cork 7 safety xl-2.jpg

Hvem er jeg?

Jeg har en bachelor i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet, og er igang med kandidaten hertil. På Universitetet er jeg desuden ansat som AV-instruktor, hvor jeg underviser de yngre årgange i filmproduktion.

Jeg elsker at fortælle historier, hvad end det er gennem billeder eller video. Her forstår jeg især at ramme stemninger. Jeg går altid efter at mit arbejde skal sige noget om personerne og det miljøet, det skal vise noget af - hvad end det drejer sig om en promovering af et event, portrætbilleder, eller en historie om en ung skuespiller, der for nylig har fået et stort gennembrud.

Jeg er hjemmevant i Adobe pakken; Premiere, After Effects, Audition, og Lightroom.

Ved siden af arbejde er jeg samfundsinteresseret, freestyle-skiløber, og går enormt meget op i at skabe et godt studieliv på universitet, hvor jeg har været tutor tre gange, samt bestyrelsesmedlem for fredagsbaren siden 2015. 

Jeg har endvidere et betragteligt netværk af dygtige mennesker indenfor både instruktion, kamera, klipning, lyd & lys mm., og kan derfor også sammensætte et større hold, til produktioner, hvor dette er nødvendigt.

Skal du have løst en opgave, kan du kontakte mig på:

30 26 35 77 // mahjortpedersen@gmail.com

CVR: 37865168